Nordbygg ställs in – flyttas till 2022

Foto Jens Reiterer

Nordbygg ställs in – flyttas till 2022

ANNONS

Annons

På grund av den rådande situationen med Covid-19 har arrangören i samråd med branschen tagit beslutet om att ställa in Nordbygg ytterligare en gång.

Nyligen rapporterade Stockholmsmässan att man tvingas ställa in två av vårens största evenemang – Formex och Stockholm Furniture & Light Fair, som skulle gått av stapeln i januari respektive februari. Nu står det även klart att Nordbygg som skulle pågått 20–23 april 2021, flyttas fram till 26–29 april 2022. Närmaste genomförande planeras nu till den 26-29 april 2022, det vill säga nästa ordinarie genomförandesäsong och år.

– Vi hade aldrig kunnat ana att pandemin skulle dra ut på tiden så pass som den gjort. Nordbygg är vår största och mest internationellt präglade mässa och alla inblandade behöver därför extra lång förberedelsetid inför genomförandet. Det är därför viktigt att vi nu i god tid ger alla inblandade besked om förutsättningarna kring ett genomförande av mässan. Den sammantagna nulägesbilden i Sverige och internationellt talar sitt tydliga språk och det bästa vi kan göra är tyvärr att ställa in mässan ytterligare en gång och hoppas på ett säkert och framgångsrikt genomförande 2022 istället, säger Peter Söderberg, projektledare Nordbygg.

Relaterade artiklar

En kommentar

  1. Veckans länkar | Fastighetsteknik
    2020-11-08 at 18:30 Svara

    […] Nordbygg ställs in – flyttas till 2022 […]

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.