Nordbygg skjuts upp till 2021

Nordbygg skjuts upp till 2021

ANNONS

Annons

Nordbygg, som flyttades i ett första steg fram till hösten med anledning av Covid-19, senareläggs nu ytterligare. Mässan hålls istället april 2021.

– Vi följer utvecklingen noga och lyssnar på våra kunder, och det är både deras och vår uppfattning att en flytt av Nordbygg till våren 2021 är den bästa lösningen i nuvarande situation, säger Peter Söderberg, projektchef för Nordbygg.

Ett så omfattande event som Nordbygg innebär tidskrävande förberedelser, inte bara för Stockholmsmässan som arrangör, utan även för partners och utställare. Därför har arrangörerna nu fattat beslut om en flytt till våren 2021, närmare bestämt 20-23 april 2021 – en tidpunkt som motsvarar ordinarie period på året för denna mässa.

– Vi vill ta ansvar för att kunna arrangera en fullödig mässa, både gentemot utställare och besökare, säger Peter Söderberg.

 

ANNONS

Annons

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.