Nominera Sydsveriges smartaste fastighet

Fastighetsmässan delar för andra gången ut priset för Sydsveriges smartaste fastighet. Vinnaren kommer att utses under Fastighetsmässan i Malmö nu på onsdag men det finns fortfarande möjlighet att nominera en fastighet som genom exempelvis bra materialval och hållbara och konsumentanpassade energisystem bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Syftet med tävlingen är att skapa uppmärksamhet och medvetenhet om genomtänkta tekniklösningar och dess möjligheter att hjälpa till vid omställningen till ett mer hållbart samhälle.

 Några exempel på sådana lösningar är:
  •  Smartare och mer hållbart energisystem som sätter såväl fastigheten som människan i fokus.
  •  Rätt materialval och smarta konsumentanpassade lösningar som minskar energianvändningen.
  •  Nybyggnation som inte bara är energisnål utan även förberedd för framtidens energilösningar.

Förra året vann en av Willhems fastigheter på Blidvädersgatan i Biskopsgården för sitt “tänkande” hus med närvarostyrd LED-belysning, energisnåla tvättmaskiner, torktumlare med värmepumpsteknik och uppkopplade tempera­turgivare i varje lägenhet.

Nominera ditt bidrag senast tisdag 23 januari till: petra.wohner@easyfairs.com 

Sedan 2016 samarbetar Hållbart Byggande med Fastighetsmässan. Samarbetet är löpande och innebär att på ett flertal olika sätt ömsesidigt skapa nytta och värden för varandra genom sina respektive nätverk. 

Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar

Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla sorters påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.