• lördag , 16 januari 2021
KL-trä i fokus på Nordbygg

KL-trä i fokus på Nordbygg

ANNONS

Annons

Martinsons lägger fullt fokus på KL-trä under Nordbygg i Stockholm i april. Och man kommer att visa allt från bostäder till industribyggnader.

– Vi har en helt unik produkt som vi vill att ännu fler ska få kunskap om. Målet är att KL-trä ska vara en självklarhet i byggsammanhang, säger Stig Axelsson, försäljningschef för stomprojekt på Martinsons.

Nordbygg lockar över 800 utställare från drygt 30 länder som under några dagar visar upp spännande nyheter, smarta lösningar och nya idéer. För Martinsons del kommer fokus att ligga på KL-träet och dess många möjligheter i olika sammanhang. Förutom en spektakulär monter kommer Martinsons att ha flera medarbetare på plats för att verkligen kunna ta hand om alla besökare.

– Vi har ett bra utgångsläge som Sveriges enda producent av KL-trä och vi kommer att visa KL-träets många användningsområden. Det är ju ett material som fungerar till allt från småhus och flerbostadshus till kontorskomplex, påbyggnader och industrilokaler, säger Stig Axelsson.

Möjligheter framöver

Martinsons levererar i dag KL-trä inom Sverige och även till Norge och Finland. Daniel Wilded ser även en möjlighet att leverera till Englandsmarknaden eftersom man redan idag har bra logistikförbindelser och kontakter där.

– Men första ska vi bygga vår nya fabrik, sedan får vi ta det vidare, säger han.

Redan nu kan du titta in i vår digitala monter på nordbygg.se

ANNONS

Annons

Relaterade artiklar

Martinsons