Hon blir ny hållbarhetschef på K2A

Hon blir ny hållbarhetschef på K2A

ANNONS

Annons

Karina Antin, tidigare hållbarhetsstrateg, tillträder som hållbarhetschef för K2A och kommer att ingå i ledningsgruppen.

K2A tillsätter nu en resurs med helhetsansvar för att förstärka hållbarhetsarbetet i styrelse- och ledningsarbetet. K2A:s styrelse har inrättat ett hållbarhetsutskott och Karina kommer att ansvara för att genomföra K2A:s hållbarhetsstrategier. Karina Antin är utbildad civilingenjör i materialdesign, med inriktning hållbara energisystem från KTH och kommer närmast från en roll som hållbarhetsstrateg på PlaceX AB, ett konsultbolag inom miljö- och hållbarhet.

– K2A har en hög ambitionsnivå och vi siktar på att bli Sveriges mest hållbara fastighetsbolag. Karinas gedigna erfarenhet av att ta fram hållbarhetsstrategier samt av utvecklingsarbete och hållbarhetsledning i projekt blir ett värdefullt tillskott till vårt arbete att nå högt satta mål. Vi ser fram emot att ta nya hållbara steg och hälsar Karina välkommen, kommenterar Johan Knaust, VD K2A.

ANNONS

Annons

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.