Göteborg anordnar konferens om framtidens vatten

Göteborg anordnar konferens om framtidens vatten

ANNONS

Annons

Göteborg stad, International Water Association och SP anordnar en internationell konferens om framtidens vatten nästa sommar.

I juni 2017 går Embrace the Water – a Cities of the Futures conference av stapeln. Konferensen kommer att vara en multidisciplinär arena för att dela med sig och lära om möjligheter som utvecklas ur den snabba förändringen inom resurshantering.

– Traditionella paradigm inom planering och VA har spelat ut sin roll. Hållbarhet, resilies och effektivitet driver på för alternativa lösningar vilket kräver transdisciplinär samverkan, säger Magnus Arnell på SP.

– Vi måste också öka medvetenheten så att vatten används på ett ansvarsfullt och uthålligt sätt samt utveckla hållbara lösningar som tar hänsyn till synergierna mellan vatten, energi, avfall, matproduktion för att skapa städer med bästa livskvalité.

Sponsrat innehåll från Soltech

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.