Gnestahem och Boodla inleder samarbete: Låt oss odla tillsammans i Gnestahem

Gnestahem och Boodla inleder samarbete: Låt oss odla tillsammans i Gnestahem

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Gnestahem är glada att tillkännage ett nytt samarbete med Boodla, ledande inom hållbara trädgårdslösningar, för att starta pilotprojektet “Odla Tillsammans i Gnestahem”. Detta initiativ bjuder in alla hyresgäster i kvarteren Snickaren och Granbacka till att delta i skapandet av en levande, grönskande oas mitt i våra bostadsområden.

Ett grönare Gnestahem: Odla Tillsammans

Våren nalkas och med den en ny odlingssäsong. Det är med stor entusiasm vi på Gnestahem presenterar detta pilotprojekt, en inbjudan till våra hyresgäster att delta i att förvandla våra gemensamma utomhusytor till gröna trädgårdar. “Genom att föra samman människor runt odling stärker vi inte bara vår gemenskap utan bidrar också till en mer hållbar och hälsosam livsmiljö för oss alla,” säger Catherina Fored, vd Gnestahem.

Boodlas expertis möter Gnestahems gemenskap

För att säkerställa projektets framgång och erbjuda Gnestahems hyresgäster tillgång till expertkunskaper inom hållbar odling, har ett samarbete med Boodla startat. “Vi är övertygade om att vårt samarbete med Gnestahem kommer att göra det möjligt för fler att upptäcka glädjen och fördelarna med att odla. Boodla arbetar ju med att skapa trädgårdar tillsammans med boende eftersom det är ett oslagbart sätt att sprida kunskap om odling, öka beredskapen, ha kul och samtidigt skapa gemenskap på en plats. Det ska bli väldigt roligt att få coacha gnestaborna i stadsodling eftersom jag själv har mina rötter här i trakten,” säger Agnes Fischer på Boodla.

Projektet “Odla Tillsammans i Gnestahem” erbjuder en unik möjlighet för boende i Gnestahem att engagera sig i och bidra till det lokala ekosystemet. Genom att odla tillsammans skapas inte bara en vackrare miljö att bo i utan främjar också biologisk mångfald och förbättrar vår lokala klimatpåverkan.

Om Gnestahem

Gnestahem är ett bostadsbolag som strävar efter att erbjuda kvalitativa och hållbara boendemiljöer i Gnesta kommun. Vi tror på att skapa värde för våra hyresgäster genom att erbjuda mer än bara ett hem – vi skapar gemenskaper.

Om Boodla

Boodla är en organisation som specialiserar sig på hållbara trädgårdslösningar, med målet att göra odling tillgänglig och givande för alla. Med ett brett spektrum av kunskap och resurser stödjer Boodla individer och samhällen i deras strävan efter gröna, blomstrande utomhusmiljöer.

Sponsrat innehåll från Rockwool
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.