Fastighetssäkerhet i fokus

Fastighetssäkerhet i fokus

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

I den varma sensommarsolen i Göteborg den 13 och 14e september ägde FastighetsMässan rum på Prioritet Serneke Arena. Mötesplatsen fylldes med utställare och besökare, både lokala och regionala. Efter sommarsemestrarna var det många som ville ta del av produktnyheter på mässgolvet och möjligheten att göra affärer på plats.

Under mässans två dagar kunde besökarna ta del av inspirerande seminarier kring förvaltning, hur man skyddar sin fastighet mot översvämningar, solceller, installation och hur framtiden ser ut för landmärket Feskekörka. Dessutom gjorde halvdagskonferensen Förvaltardagen som arrangeras tillsammans med Vitec Bygg & Fastighet entré på västkusten.

– Efter två dagar på mässgolvet har vi hunnit landa i alla otroliga möten och produkter som har erbjudits. Det är inspirerande att se alla stora och små aktörer nätverka med nyfikna besökare i montrarna och ut i mässgångarna. Samtalet fortsatte hela vägen in i på vårt mingel, precis så skall det vara! Säger Mikaela Kämpendahl, projektledare för FastighetsMässan

Annons

Mycket bra möjlighet att synas

Nu är det två år kvar tills nästa FastighetsMässa i Göteborg men innan det hinner vi rikta blicken mot FastighetsMässan Syd som går parallellt med Elmässan i Malmö och Stockholm som är tillbaka i mars 2025. Vi har många utställare från mässan i Göteborg som vill visa upp sig även i Malmö och Stockholm vilket allt är ett bra betyg för våra mötesplatser!

– Vi ser fram emot att få göra FastighetsMässan i Göteborg 2025 redan nu efter att ha sytt ihop det sista från mässan. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra mötesplatser och vill fortsätta vara den självklara mötesplatsen för fastighetsutveckling i Göteborg, Malmö och Stockholm, Det är en otrolig möjlighet för utställarna att synas runt om i landet, avslutar Mikaela Kämpendahl.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.