Easyfairs Nordic hållbarhetsanpassar event enligt SUSA – sustainable standards

Easyfairs Nordic hållbarhetsanpassar event enligt SUSA – sustainable standards

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Elmässan och FastighetsMässan Syd är två parallella evenemang som arrangeras under samma tak på Malmömässan den 7-8 februari. De är nu miljöcertifierade enligt SUSA-metoden och tar sitt ansvar i arbetet för en mer hållbar framtid.

Easyfairs har en tydlig strategi kring sitt hållbarhetsarbete och tar nu nästa steg genom att certifiera mässorna de gör under egen regi. Att vara ett hållbarhetsanpassat event innebär att arrangören har kartlagt målområden utifrån ett hållbarhetsperspektiv, genomfört åtgärder och genomgått en tredjepartsrevision

Inspirerar till handling

– Att vi nu är ett hållbarhetsanpassat event med utgångspunkt i agenda 2030 är vi naturligtvis oerhört stolta över. Vi vet att detta är viktigt i branscherna vi verkar inom, och att kunna möta de kraven som arrangör ser vi som direkt nödvändigt och vi hoppas att flera ska inspireras och ta detta steget, säger Lina Schewenius Lund, Head of Cluster på Easyfairs Nordic

Nu ska Easyfairs Nordic hållbarhetscertifiera alla event som genomförs i egen regi. Även organisationen Easyfairs Nordic är certifierad enligt SUSA:s miljöledningsstandard Svensk Miljöbas De driftar idag två anläggningar i Sverige, Kistamässan och MalmöMässan som också innefattas av certifieringen.

Sponsrat innehåll från Fristads
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.