De blev årets hållbaraste golvkedjeföretag

De blev årets hållbaraste golvkedjeföretag

Umeåföretaget BL Interiör har utsetts till årets hållbaraste golvkedjeföretag.

Företaget prisas för sitt arrangemang av seminarier kring cirkulär ekonomi och socialt ansvar för kunder och leverantörer och för att de utvecklar den psykosociala arbetsmiljön tillsammans med sina montörer, enligt juryns motivering. De tar också ett medvetet och stort socialt ansvar vid nyrekryteringar och är landets bästa golvföretag för återvinning.

– Det känns fantastiskt inspirerande att få en så tung utmärkelse som Årets Hållbaraste Golvkedjeföretag! Vi har jobbat hårt med alla delar inom hållbarhet och bevisligen lönar det sig, vi är mycket stolta, säger Olov Persson, arbetsledare på BL Interiör.

Företaget har även utsetts till Årets (åter)vinnare i Golvbranschens tävling om installationsspill.

Golvkedjan har tidigare delat ut priset Årets Bästa Arbetsplats. I år har man valt att utveckla priset och nu heter det alltså Årets Hållbaraste Golvkedjeföretag. Utmärkelsen inkluderar miljömässigt ansvarstagande, ekonomiskt ansvarstagande och socialt ansvarstagande.

Karin Strömqvist Bååthe, Generalsekreterare i Social Venture Network, Lars Holm på Sika Sverige, Olov Persson från BL Interiör och Lars-Åke Lidén, vd på Golvkedjan.

Foto: Golvkedjan

Annons

Relaterade artiklar

Leave A Comment