ANNONS
Norrköpingsföretag blev årets hållbaraste golvkedjeföretag

Norrköpingsföretag blev årets hållbaraste golvkedjeföretag

annons
ANNONS

På Golvkedjans föreningsstämma delades priset ut till ”Årets Hållbaraste Golvkedjeföretag”. Vinnare blev KVM Golventreprenader i Norrköping.

Förutom äran fick företaget 50 000 kr att använda för framtida hållbarhetsarbeten. Priset donerades av SIKA och delades ut av en jury bestående av Lars Holm, SIKA, Karin Strömkvist Bååthe, Generalsekreterare för Social Venture Network och Lars-Åke Lidén, Golvkedjan.

”KVM arbetar ambitiöst med HR-frågor och agerar mycket ansvarsfullt som företagare i sitt samhälle. Man inspirerar både kunder och leverantörer till mer samverkan och bättre hållbarhetsarbete, bland annat genom att arrangera ett mycket välbesökt hållbarhetsevent hösten 2018. KVM är Golvkedjans allra hållbaraste företag 2019,” juryns motivering.

– Vi är superstolta över den här utnämningen! Och hela personalen är så klart delaktiga i att vi får det här priset eftersom alla på firman är engagerade i hållbarhetsarbetet. Det ska bli kul och utmanande att ta det här vidare till nästa nivå, säger Daniel Johansson, VD, KVM Golventreprenader AB.

Fr. v: Karin Strömqvist Bååthe, SVN, Lars-Åke Lidén, Golvkedjan, Daniel Johansson, KVM Golventreprenader och Lars Holm, Sika. Foto: Golvkejdan

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.