De blev Årets Hållbaraste Golvkedjeföretag

De blev Årets Hållbaraste Golvkedjeföretag

ANNONS

Annons

På Golvkedjans föreningsstämma delades för andra året priset ut till Årets Hållbaraste Golvkedjeföretag. Vinnare 2018 blev Ekenhuset, som förutom äran fick 50 000 kr att använda för framtida hållbarhetsarbeten.

Priset doneras av SIKA och delas ut av Golvkedjan AB som ägs av 46 golv- och plattsättningsföretag. De som fick gå upp på scenen och ta emot priset var Johan Lood, hållbarhetsansvarig och Jesper Lillieskiöld, CFO, båda från Ekenhuset.

Juryns motivering löd:
”Med sitt 200 år långa perspektiv på verksamheten är hållbarhet väl inbäddat i organisationen. Man uppmanar ihärdigt sina kunder att ställa hållbarhetskrav i upphandlingar, arbetar systematiskt med montörernas arbetsmiljö och minskar målmedvetet sin klimatpåverkan. Ekenhuset är Golvkedjans allra hållbaraste företag 2018.”

Foto: Golvkedjan AB

Sponsrat innehåll från Soltech

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.