Charlotte Bergman ny ordförande i Innovationsföretagen

Charlotte Bergman ny ordförande i Innovationsföretagen

ANNONS

Annons

Charlotte Bergman, vd på ELU Konsult AB, blir ny ordförande i Innovationsföretagen, bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega och Svenskt Näringsliv för rådgivande arkitekt- och ingenjörsföretag.

Innovationsföretagen företräder drygt 720 medlemsföretag med nära 40 000 medarbetare inom den kunskapsintensiva tjänstesektorn.

– De kunskapsintensiva, rådgivande företagen har en central roll i att bygga ett modernt, hållbart och innovativt samhälle. Det är hedrande att få leda förbundets arbete som ordförande i dessa tider av utveckling och stora förändringar, säger Charlotte Bergman, vd på ELU Konsult AB och nyvald ordförande för Innovationsföretagen.

– Förbundet är väl rustat för framtiden, med en stark ställning hos medlemmarna, en tydlig framtidsvision och en stabil plattform både som bransch- och arbetsgivarorganisation. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med den nya styrelsen för att fortsätta stärka förutsättningarna för en arkitekt- och ingenjörsbransch i världsklass, säger Magnus Höij, förbundsdirektör för Innovationsföretagen.

Tre nya ledamöter har också tillträtt styrelsen; Anneli Liljemark, vd på Liljemark Consulting AB, Erik Landgren, vd på Kiwa Inspecta AB, och Jens Wickström, vd på Sigma Industry West AB.

ANNONS

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.