Amanda Borneke blir hållbarhetskoordinator på Sweco

Amanda Borneke blir hållbarhetskoordinator på Sweco

ANNONS

Annons

Amanda Borneke, kvalitets- och miljöledare vid CS Riv & Håltagning AB i Göteborg, blir ny nationell hållbarhetskoordinator på Sweco i vår.

Tjänsten kommer innebära två roller; en mer strategiskt där hon som hållbarhetskoordniator för projektledningsverksamheten driver hela Sweco framåt i sitt hållbarhetserbjudande och en mer operativ som handlar om att assistera direkt i projekt som specialist inom cirkulära materialflöden.

– Jag är så glad att bli nationell hållbarhetskoordinator för Swecos projektledningsverksamhet. Sedan jag gästföreläste på Swecos hållbarhetsvecka 2019 har jag sett dem som en potentiell samarbetspartner, kommenterar Amanda Borneke nyheten i ett pressmeddelande.

PORTRÄTT: Amanda Borneke sätter återbruket i rampljuset

– Jag ser med spänning fram emot att ta mig an detta uppdrag. Sweco har för mig en oerhört viktig uppgift när det gäller att bidra till att utforma framtidens hållbara städer. Min ambition är att förvalta detta förtroende genom att bygga vidare på och utveckla de lösningar som finns idag för att möta framtida behov, skriver hon.

Amanda Borneke tillträder tjänsten den 1 april 2021. Hon kommer att utgå ifrån göteborgskontoret med uppdrag över hela landet.

Foto: André de Loisted

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.