2024: Upplev banbrytande teknologier bakom smarta byggnader

2024: Upplev banbrytande teknologier bakom smarta byggnader

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Under Light + Building 2024 (Hall 12, monter B/E 51) från den 3 till 8 mars kommer ABB att presentera skalbara lösningar för bostäder, kommersiella byggnader och industribyggnader. 

En interaktiv presentation av smarta byggnader kommer att ge besökarna möjlighet att utforska energieffektivitet, flexibilitet, hållbarhet och design. ABB kommer att demonstrera en rad olika lösningar som den innovativa tekniken möjliggör för både nya och befintliga byggnader. Med stöd av den snabbt växande standarden Matter för anslutning, leder ABB vägen mot framtidens öppna system

Under Light + Building 2024, den ledande mässan inom belysning och byggteknik, kommer ABB att presentera hur digitalisering inom smarta byggnader, moderna bostadsområden och industrin redan idag ger energieffektiva fördelar och hur innovationer kommer att stödja en mer hållbar framtid.

Bästa sättet att spara på miljön

Att spara energi är det enklaste och snabbaste sättet att skydda miljön, där byggsektorn erbjuder särskilt stor potential. Omfattande elektrifiering och digitalisering är nyckeln till att genomföra energiomställningen och bidrar avsevärt till att öka effektiviteten och bevara naturresurser.

Förra året förvärvade ABB Eve Systems, en tillverkare inom hemautomation. Genom förvärvet har ABB öppnat ett helt nytt kapitel på vägen mot ett mer flexibelt och öppet ekosystem. Eves teknik bygger på anslutningsstandarden Matter och nätverksprotokollet Thread. ABB är därmed i framkant när det gäller att integrera en ny teknologi som kan utvidga världen av hemautomatisering maximalt.

Under evenemanget kommer det att visas exempel på hur integrationen av Eve-enheter med ABB-free@home®-systemet leder till nya funktioner.

Förbättrad livskvalité

I det centrala området, där “boende”, “kontor” och “design och arkitektur” utrymmen finns, välkomnas monterbesökarna att uppleva förbättrad livskvalitet och upptäcka konkreta fungerande lösningar för nya byggnadsprojekt och renoveringar.

Många av de teknikerna får sin mässpremiär i Frankfurt. Bland dessa finns pekskärmar som kan styra alla rumsfunktioner från anpassningsbara gränssnitt, prisbelönta strömbrytare tillverkade av återvunnet material och nya expansionsmoduler för energihanteringssystem som ökar öppenheten och flexibiliteten. Dessutom kan besökarna upptäcka hur lösningarna för byggnadsautomation, energidistribution och energihantering sätter nya standarder för att spara tid och utrymme vid installation och arbetsplanering.

Sponsrat innehåll från Rockwool
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.