ANNONS
Wallenstam bygger lokal åt Project Playground

Wallenstam bygger lokal åt Project Playground

annons
ANNONS

Wallenstam kommer att bygga om och upplåta en lokal för Project Playground i Umami Park i Sundbyberg.

Den svenska ideella organisationen verkar för att förbättra barn och ungas möjligheter i livet genom organiserad aktivitet, sport och social verksamhet. Lokalen i Sundbyberg är tänkt att bli navet för Project Playgrounds svenska verksamhet som inriktar sig på utsatta barn och unga. I nuläget fokuserar verksamheten på ensamkommande barn. Den nya lokalen kommer att samla verksamheten och deltagarna i ett eget center.

– Med Wallenstams hjälp kan vi nu ta verksamheten till en ny nivå, säger Daniel Madhani, generalsekreterare för Project Playground. Vi får utrymme att applicera den individanpassade struktur för stöd, vägledning och nätverk som vi sedan länge tillämpar i den sydafrikanska verksamheten.

– Det är viktigt att vi alla hjälps åt för att ge dessa barn en så bra start i Sverige som det bara går, Project Playground gör ett viktigt arbete där och det känns helt rätt för oss på Wallenstam att hjälpa till på det sätt vi kan genom detta samarbete. Umami Park ligger bra till för att kunna bli det center som Project Playground söker, med sin närhet till såväl centrala Stockholm som naturen och bra kommunikationer, säger Mathias Aronsson vice vd Wallenstam AB.

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.