Veidekke får ny hållbarhetschef

Veidekke får ny hållbarhetschef

ANNONS

Annons

Från och med den 2 juli har Veidekke Bygg Bostäder en ny hållbarhetschef. Matilda Lissert ska bland annat arbeta med implementationen av hållbarhetspraxis och fastställa bolagets hållbarhetsstrategi.

Matilda Lissert har arbetat på Veidekke i tre år och har fram till nu ansvarat för kvalitet och miljöarbetet med fokus på att säkerställa Svanen i alla Veidekkes egenregiprojekt i Stockholm.

– Jag ser fram emot att få fortsätta att utveckla affärsområdets hållbarhetsarbete utifrån den goda bas som finns inom koncernen och att ta vid arbetet med att implementera FN:s Globala hållbarhetsmål i verksamheten, säger Matilda.

Svanen kommer fortsatt vara ett viktigt och prioriterat ansvarsområde för Matilda, uppger företaget. Veidekke har även fattat beslut om högre klimatambitioner genom att minska elanvändningen som ger ett Veidekkehem lägre koldioxidutsläpp.

ANNONS

Annons

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.