• lördag , 25 maj 2024

Urbana Utmaningar

Lillemor Hult arbetar just nu som chef för utvecklingsavdelningen på Bostadsförmedlingen i Stockholm men denna blogg drivs endast av Lillemor som privatperson. Alla skriv är hennes egna. 

Lillemor är utbildad statsvetare och samhällsplanerare och brinner för kopplingen mellan den fysiska planeringen och vårt samhälles sociala hållbarhet. Hon ställer sig den övergripande frågan om vilken den fysiska planeringens innebörd för, och påverkan på, vår demokrati och övergripande samhällsordning är? Och därefter borrar hon ner sig bland experter, utredningar, aktuell forskning och ibland genom internationella utblickar för en djupare förståelse, reflektion och spridning av det som bubblar på området. Ibland blir det också en och annan utstickare gällande modern teknik och dess möjligheter för stadsbyggandet och stadsplaneringen. 

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.

Urbana utmaningar