Sverigechef blir vd i Tyréns Sverige

Sverigechef blir vd i Tyréns Sverige

ANNONS

Annons

Cecilia Granath har utsetts till vd i Tyréns Sverige AB. Cecilia har arbetat inom Tyréns sedan 2001 i olika linjechefsroller, senast som chef för Tyréns svenska verksamhet.

Vid årsskiftet bildade Tyrénskoncernen en ny bolagsstruktur. Det nybildade bolaget Tyréns Group AB är koncernens moderbolag och de olika ländernas verksamheter inordnas i separata dotterbolag. I samband med förändringen har Tyréns AB bytt namn till Tyréns Sverige AB och Cecilia Granath har utsetts till vd i Tyréns Sverige AB.

– Tyréns står idag starka på den svenska marknaden inom samhällsbyggnad och jag ser stora möjligheter framåt. Vårt fokus på hållbara samhällen genom innovation, digitalisering, en tydlig hållbarhetsagenda samt en stark företagskultur, gör oss till ett av Sveriges ledande konsultbolag inom samhällsbyggnad. Nu ser jag fram emot att fortsätta denna utvecklingsresa tillsammans med kunder och medarbetare, för att göra skillnad och skapa framtidens samhälle, säger Cecilia Granath.

Cecilia efterträder Johan Dozzi, som fortsätter som CEO för Tyrénskoncernen.

– Jag är mycket glad för att Cecilia blir Tyréns vd på den svenska marknaden. Cecilia har som Sverigechef och tidigare regionchef visat på ett starkt ledarskap, djup förståelse för affären och våra kunder samt satsningar inom innovation och hållbarhet. Cecilia är rätt person att fortsätta leda och utveckla Tyréns svenska verksamhet framåt, säger CEO Johan Dozzi.

 

Foto: Tyréns / Peter Rutherhagen

ANNONS

Annons

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.