• tisdag , 25 juni 2024


Sverige Bygger sätter allt på Byggkartan

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

byggkartan

Företag, beslutsfattare, projekt, referensprojekt – nu sätts allt på Byggkartan.se

“Med Byggkartan.se stärker vi vår position som marknadsledare på digitala tjänster för affärsinformation och marknadsföring inom byggsektorn. De kunder som redan marknadsför sina varumärken och referensprojekt via oss får nu ytterligare en kanal. Byggkartan är även ett sätt för oss att visualisera djupet i branschens största projektdatabas och bredden i våra tjänster. Vi tror att intresset för våra tjänster kommer att öka ännu mer framåt”, säger marknadschef Peter Åhs.

Finns ditt företag och era referensprojekt på Byggkartan?

Har ni redan era utvalda referensprojekt på Byggfolio.se finns de nu även på Byggkartan.se och marknadsför du ditt varumärke digitalt via Sverige Byggers exponeringstjänster finns du också på Byggkartan.se. Dessutom visualiseras Byggsveriges största projektdatabas med relaterade aktörer på Byggkartan.se.

“Det är gratis att använda Byggkartan.se och vi tror att nyfikenheten kommer att vara stor att veta mer då man tack vare visualiseringen på kartan får en känsla för hur pass mycket information vi har tillgängligt för våra kunder. Vad vi vet är Byggkartan.se den första tjänsten inom byggsektorn som utgår från kartan istället för att bara vara en traditionell sökmotor eller katalogtjänst. Vi var först med tjänster för bygginformation och referensprojekt online och nu är vi först med att sätta en stor del av byggsektorn på byggkartan”, säger VD, Lars Johansson.

Byggfolio.se och Byggkartan.se ökar värdet av att använda referensprojekt

“Med Byggkartan.se ökar nu värdet av att använda referensprojekt i sin marknadsföring ytterligare. Alla företag som presenterar sina referensprojekt på tjänsten Byggfolio.se finns nu dessutom på Byggkartan.se och vi tror att detta ytterligare kommer att öka intresset för Byggfolio.se“, avslutar Lars.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.

Sverige Bygger