• torsdag , 30 maj 2024

Om Sverige Bygger

Sverige Bygger — Byggsveriges affärskälla

Vi erbjuder hela byggbranschen bättre koll, effektivare marknadsföring, ett unikt beslutsstöd och fler och bättre affärsmöjligheter. Företagen får hjälp att nå rätt beslutsfattare på rätt byggprojekt vid rätt tidpunkt så att de kan påverka och sälja till en målgrupp som årligen tar beslut om att rita och köpa in varor och tjänster för över 200 miljarder till sina byggprojekt.

Vi följer upp planerade och pågående byggprojekt i alla steg och har Sveriges största databas med projekt- och byggstatistik. Databasen byggs upp av våra undersökare som varje dag pratar med hundratals ansvariga för byggnationer i Sverige. Vi är med från idé och planeringsstadiet – inför och under projekteringen, bevakar projektens anbuds­tider och följer även upp vilka företag som vinner upphandlingarna, oavsett om det är privata eller offentliga upphandlingar.

Sedan starten 1985 har vi utvecklats till ett marknadsledande företag med ett modernt och öppet ledarskap. Vi gör allt själva – samlar in informationen, utvecklar tjänsterna, marknadsför och säljer dem. Det som gör oss unika och bättre än andra är framförallt vår personal och vår anda. Tusentals små och medelstora samt

35 av Byggsveriges 50 största byggföretag har valt oss som sin affärskälla och enligt vår senaste kundenkät skulle 96% av våra kunder rekommendera oss för andra företag inom byggbranschen.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.

Sverige Bygger