• lördag , 25 maj 2024


Här finns alla planerade och nu aktuella byggprojekt i Sverige

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

Byggprojekt Sverige Bygger

Oavsett om du jobbar rikstäckande eller lokalt, som konsult, arkitekt, byggentreprenör, installatör eller någon leverantör av bygg-, inrednings-, eller installationsprodukter, finns intressanta byggprojekt för dig i landets största projektdatabas. Databasen innehåller historiskt genomförda byggprojekt men störst intresse är det såklart för de aktuella eller planerade, kommande byggprojekten. Där finns affärsmöjligheter och chans till nya uppdrag. En chans att påverka föreskrivande konsulter samt sälja sin varor och tjänster till de upphandlade byggherrarna och entreprenörerna. Här kan du själv leta dig fram till den typ av byggprojekt som intresserar dig mest inom ditt verksamhetsområde och sedan få ett flertal gratis erbjudanden,  t ex. en gratis lista med intressanta byggprojekt.

Här är några andra exempel på länkar till byggprojekt och gratis erbjudanden:

Vill du se byggprojekt på kartan kan du dessutom gå till Byggkartan för att visualisera landets största projektdatabas på kartan.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.

Sverige Bygger