Svenska ingenjörsföretaget Good Shepherd lanseras med fokus på etik, hållbarhet och kundnöjdhet

Svenska ingenjörsföretaget Good Shepherd lanseras med fokus på etik, hållbarhet och kundnöjdhet

ANNONS

Annons
Annons

Det svenska ingenjörsföretaget Good Shepherd har officiellt lanserats, specialiserat på byggprojekt, arkitektur och teknisk rådgivning. Med årtionden av erfarenhet i branschen och ett engagemang för att tillhandahålla högkvalitativa lösningar som möter kundernas unika behov, är Good Shepherd beredda att göra en positiv inverkan på bygg- och fastighetsbranschen.

Fastighets- och byggbranschen står inför flera stora marknadstrender och utmaningar. Den ena är det ökande fokuset på hållbarhet och att minska byggandets miljöpåverkan. En annan är den växande efterfrågan på innovativ teknik för att förbättra effektiviteten och minska kostnaderna.

Fastighets- och byggföretag möter ofta utmaningar med projektledning, kostnadshantering och att uppfylla hållbarhetsmålen. Med en gedigen meritlista för att leverera projekt i tid och inom budget, är Good Shepherd väl rustad att möta dessa utmaningar tillsammans med sina kunder. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive projektledning, hyresgästrepresentation, carbon cost management, upphandlingar och kostnadshantering.

På naturens villkor

“På Good Shepherd anser vi att jakten på profit aldrig får ske på bekostnad av våra kunder, anställda eller våran miljö”, säger Nikola Andrasic, grundare och VD på Good Shepherd. “Vi är engagerade i att tillhandahålla högkvalitativa, innovativa lösningar som möter våra kunders unika behov samtidigt som vi prioriterar god moral i alla våra åtaganden.”

Good Shepherds grundare är stolt över att vara certifierad av Svenska Byggingenjörers Riksförbund och att företaget är medlem i Swedish Green Building Council tillsammans med medlemmar som Skanska, Stena Fastigheter, NCC och Vasakronan i ett gemensamt engagemang att främja hållbart byggande och minska branschens miljöpåverkan.

Verktyg för att reducera koldioxidutsläpp

Good Shepherds carbon cost management hjälper företag att minska koldioxidutsläppen och uppfylla hållbarhetsmålen. Våra erfarna ingenjörer använder livscykelanalys (LCA) och koldioxidkostnadsberäkningar för att bestämma mängden CO2 ett byggprojekt kommer att producera och utvecklar utifrån detta en skräddarsydd plan för att minska koldioxidutsläppen. Den här tjänsten kan hjälpa till att göra dina byggprojekt mer miljövänliga och hjälpa dig att kvalificera dig för gröna obligationer, vilket ger fördelar med högre trovärdighet bland investerare och möjlighet till lägre lånekostnader.

Good Shepherd är dedikerade att skapa en bättre värld för alla genom sitt fokus på etik och hållbarhet. Tveka inte att kontakta Good Shepherd om du behöver högkvalitativa ingenjörstjänster.

Sponsrat innehåll från Bauroc

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.