Skanskachef blir ny hållbarhetschef på BoKlok

Skanskachef blir ny hållbarhetschef på BoKlok

ANNONS

Annons

Jenny Adholm blir ny hållbarhetschef på BoKlok. Hon kommer senast från rollen som hållbarhets- och arbetsmiljöchef för Skanskas projekt med bygget av forskningsanläggningen ESS i Lund.

Jenny Adholm har de senaste 10 åren haft olika roller inom Skanska, bland annat som hållbarhetsspecialist samt inom hållbar affärsutveckling. Hon har även arbetat med hållbarhet på IKEA.

– Jag ser verkligen fram emot att bidra till att skapa hållbara hem för människor med vanliga inkomster. Just kombinationen av hållbarhet och prisvärdhet är väldigt spännande och här kan BoKlok verkligen göra skillnad. Genom att göra hållbara lösningar tillgängliga för många kan vi skapa stor förändring, säger Jenny Adholm.

– Jenny blir övergripande ansvarig för BoKloks hållbarhetsarbete för alla våra marknader. Fokus blir vår resa för att bli klimatneutrala 2035. Jennys breda erfarenhet från hållbarhetsfrågor i både Skanska och IKEA kommer vara en stor tillgång för oss, säger Henrik Davidsson, chef för Produkt och Supply Chain på BoKlok.

Sponsrat innehåll från Bygma

ANNONS

Annons

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.