BoKlok säljstartar par- och radhus på nytt, till attraktiva priser

Bilden är en illustration och endast exempel på hur ett kvarter med BoKlok radhus och parhus kan se ut.

BoKlok säljstartar par- och radhus på nytt, till attraktiva priser

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

BoKlok bygger åter i Luleå och den 15 maj nystartar försäljningen av parhus och radhus med attraktivare priser och månadsavgift samt starkare föreningsekonomi. Inflyttning är beräknad till oktober 2023.

BoKlok är tillbaka i Luleå och bygger BoKlok Lotsen i Gammelstad – ett kvarter med 23 parhus och radhus på 5 rum och kök fördelade på 117 kvm i två plan. Husen säljs som bostadsrätter och BoKlok är ensamma om denna byggnadsform i området. Priserna startar på 2 195 000 kr med en månadsavgift på 4989 kr.

– Vi har byggt i Luleå tidigare vilket blev populärt, så det känns riktigt kul att komma tillbaka, denna gång i Gammelstad. Med tanke på den rådande bostadsmarknaden, känns det därtill extra bra att vi nu kan erbjuda lägre priser och månadsavgift med dessutom lägre belåning till bostadsrättsföreningen. Vi tror verkligen på området med sin närhet till Stadsö centrum och goda kommunikationsmöjligheter, samtidigt som det finns en känsla av villakvarter med skogen som närmaste granne, säger Peter Halvarsson, projektchef på BoKlok.

Förnybar energikälla sänker kostnader och genererar hållbarhet

Alla 23 husen får solceller på taken, vilket innebär att BoKlok Lotsen blir ett hållbart kvarter där energitillskottet bidrar till att sänka driftskostnaderna för föreningen och de boende. Bostäderna får också varsin liten trädgård med uteplats, och 12 av radhusen får parkeringsplats vid uppfarten.

– På BoKlok bygger vi både hållbara områden och hem. Husen byggs i trä med moderna, industriella byggmetoder i fabrik med minimalt spill, vilket innebär väldigt låg klimatpåverkan. Det gör att ett hem från oss är hållbart på mer än ett sätt och samtidigt kan vi hålla priserna nere, säger Peter Halvarsson.

Bostäderna i BoKlok Lotsen säljs enligt först-till-kvarn-principen från och med den 15 maj.

Sponsrat innehåll från Fristads
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.