Rockwool levererar isolering till Cederhusen

Rockwool levererar isolering till Cederhusen

ANNONS

Annons
Annons

Rockwool har skrivit avtal med Veidekke Entreprenad för leveranser av stenullsisolering till Cederhusen i Stockholm.

Leveranserna från Rockwool omfattar olika stenullsprodukter till projektet. Det gäller i första hand produkter till fasad, tak, stegljudisolering, innerväggar och bjälklag.

– Vi tror starkt på trähussegmentet och är stolta över att kunna vara med och bidra till brandsäkra och trygga lösningar i projekt som Cederhusen, säger Jonas Zacharoff, försäljningsdirektör på Rockwool.

Cederhusen ligger i stadsdelen Hagastaden i Stockholm och kommer bli ett område av totalt fyra byggnader på 7-13 våningar. Totalt handlar det om 237 lägenheter och åtta lokaler. Beställare är fastighetsbolaget Folkhem och totalentreprenör för det första kvarteret är Veidekke Entreprenad. Stommen i KL-trä börjar monteras under hösten och leveranser från Rockwool uppges starta också under hösten.

 

Sponsrat innehåll från Bauroc

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.