Rikshem anställer ny affärs- och hållbarhetschef

Rikshem anställer ny affärs- och hållbarhetschef

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Från och med november har Rikshem en ny affärs- och hållbarhetschef. Petter Jurdell, idag chef för fastighet och boende på SABO, tillträder den nyinrättade tjänsten på fastighetsbolaget.

Petter Jurdell har en fil kand från KTH i Stockholm. Han har tidigare arbetat som projektledare, projektchef och affärschef på NCC och kommer närmast från SABO där han arbetar som enhetschef för fastighet och boende med ansvar för frågor inom fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling, boendesociala frågor och hållbara städer.

Tjänsten som affärs- och hållbarhetschef är nyinrättad och ett led i Rikshems arbete att knyta samman affärs- och hållbarhetsarbetet på ett tydligare sätt, skriver Rikshem i ett pressmeddelande. Som chef för affärs- och hållbarhetsutveckling får Petter Jurdell ansvar för avdelningarna transaktion, projekt- och fastighetsutveckling samt hållbarhet och inköp.

Annons

– Rikshem är ett spännande företag med höga ambitioner som stämmer väl överens med mina egna. Jag ser stora möjligheter i att kombinera affärsmässighet och tillväxt med en målsättning att även vara en positiv och efterlängtad kraft i vårt samhälle där Rikshem fortsätter utvecklas tillsammans med våra hyresgäster. Idag behöver vi mer än någonsin förstå möjligheterna med att arbeta för ett hållbarare samhälle. Det finns stor oexploaterad affärsmässig potential i dessa aktuella frågor som är mycket spännande, säger Petter Jurdell

Petter Jurdell tillträder tjänsten den 6 november 2017.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.