Riksbyggen får ny IT- och digitaliseringschef

Riksbyggen får ny IT- och digitaliseringschef

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Per Karmteg, tidigare CIO på Atrium Ljungberg, blir ny IT- och digitaliseringschef (CIO/CDO) på Riksbyggen.

– Det känns fantastiskt bra att rekrytera Per Karmteg till Riksbyggen. Riksbyggen är inne i en mycket spännande utvecklingsfas med målsättningen att bidra till ökad digitalisering, innovation och hållbarhet inom hela fastighetsbranschen. Per Karmteg har helt rätt bakgrund och ambitioner för att leda Riksbyggens digitaliseringsarbete in i framtiden, säger Johanna Frelin, vd på Riksbyggen.

Under de senaste fyra åren har Per Karmteg jobbat som CIO på Atrium Ljungberg. Han har även jobbat som IT-chef på Skandiabanken och haft flera chefsroller inom affärsutveckling, till exempel på Coor och inom verksamhetsutveckling på exempelvis Camfil.

– Det ska bli väldigt roligt och spännande att få komma till Riksbyggen och vara med och leda den fortsatta resa som Riksbyggen initierat inom digitalisering och hållbarhet. Riksbyggen är en lysande stjärna i branschen som insett vikten av digitalisering, innovation och hållbar utveckling, säger Per Karmteg.

Per Karmteg tillträder tjänsten den 15 augusti och ersätter Amir Chizari som övergår till egen verksamhet med inriktning att digitalisera bygg- och fastighetsbranschen.

Sponsrat innehåll från Paroc
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.