Ramboll storsatsar på strategisk hållbarhetsrådgivning

Ramboll storsatsar på strategisk hållbarhetsrådgivning

ANNONS

Annons

Ramboll har bildat en ny enhet med fokus på strategisk hållbarhetsrådgivning. Ambitionen är att vara marknadsledande på nyckelmarknaderna Skandiavien, Centraleuropa, Storbritannien och USA.

Den nya enheten erbjuder rådgivning till både offentlig och privat sektor. Det svenska teamet kommer att hållas samman av ett tiotal experter som kommer att expandera och kompletteras med ett internationellt team på cirka 100 personer.

– Allt fler företag höjer ribban för sitt hållbarhetsarbete. För att klara den accelererande omställningen behövs rådgivare på internationell nivå som kan följa den marknad som driver utvecklingen mest framgångsrikt. Det gäller såväl miljömässig som social hållbarhet, i kombination med att beräkna de ekonomiska aspekterna av att investera i hållbarhetslösningar, säger Louise König, ansvarig för hållbar affärsutveckling och den som ska leda den nya satsningen i Sverige tillsammans med Anne Swartling, som har ansvar för operations.

 

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.