• lördag , 25 maj 2024


Panasonic VRF Smart Connectivity – en revolutionerande nyhet för hotell och detaljhandeln

Panasonic VRF Smart Connectivity – en revolutionerande nyhet för hotell och detaljhandeln

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

Panasonic VRF Smart Connectivity har sedan lanseringen förra året visat sig vara en revolutionerande nyhet för kommersiella byggnader, främst inom hotellbranschen och detaljhandeln. Den innovativa lösningen har integrerats med Schneider Electrics EcoStructuretm vilket ger en samlad helhetslösning, ett så kallat Building Energy Management System (BEMS), som optimerar energieffekten, minskar kostnaderna och förbättrar inomhusklimatet i byggnaden.

VRF Smart Connectivity har installerats på hotell och i butiker världen över och har på ett enkelt sätt integrerats med det existerande BEMS. Den inbyggda och effektiva fuktmätaren möjliggör omfattande kontroll av luftfuktighet, vilket skapar komfort och ett bättre inomhusklimat i hotellets alla gästrum.

I detaljbranschen har en större nordisk lågpriskedja just nu fått ta del av fördelarna med VRF Smart Connectivity och lovordar den utmärkta luftfuktighetskontrollen och den enkla integrationen med externa sensorer.

Lösningen skapar en direkt kommunikation mellan Schneider Electrics BEMS och Panasonics rumskontroll för VRF. Integrationen ger användaren möjligheten att med hög noggrannhet styra byggnadens centrala system, inklusive HVAC, ljus, säkerhet och energihantering. Den kan användas för att reducera energiförbrukning och därmed även kostnaderna.

Integrerade rumssensorer mäter temperaturer och luftfuktighet och ZigBee-anslutna sensorer åtgärdar CO2-nivåerna, mätt med PPM (parts per million). För att kunna skräddarsy inomhusklimatet och skapa den bästa luftkvaliteten (IAQ) kan den dessutom kontrollera om dörrar och fönster är öppna.

Gränssnittet är lätt att använda och enkelt att anpassa till administratörsvalda begränsningar och inställningar, som bakgrundsfärger, anpassade meddelanden och skärmdumpar. Den känsliga färgskärmen stöder 22 språk och är mycket användarvänlig.

Den nya VRF Smart Connectivity-lösningen från Panasonic och Schneider Electric effektiviserar energiförbrukningen och skapar grönare byggnader. Tack vare en enkel uppdateringsprocess kommer tekniken kontinuerligt att förbättras för att leva upp till Panasonics kunders behov både i dag och i framtiden.

Fakta VRF Smart Connectivity

  • Betydande minskning av driftkostnader med hög luftkvalitet inomhus (IAQ)
  • Utvecklad genom sensorteknik
  • Utmärkt luftfuktighetskontroll tack vare inbyggda fuktighetssensorer
  • Enkel att ansluta till befintliga operativsystem
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]
Panasonic