• tisdag , 25 juni 2024


Miljöfokus för Panasonic Heating & Cooling

Miljöfokus för Panasonic Heating & Cooling

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

Den 10–13 april ägde Nordens största bygg- och fastighetsmässa Nordbygg rum. Panasonic Heating & Cooling var på plats samtliga dagar.

Nordbygg ses som den största och viktigaste mötesplatsen för bygg- och fastighetsbranschen. Här samlas branschens aktörer för att presentera nya produkter samt diskutera framtiden och trender.

I år var Panasonic på plats för att presentera flera stora nyheter. Bland annat en ny, högeffektiv generation luftvärmepumpar, FTX-lösningar för nybyggda hus, CO2-kyl- och frysanläggningar, kommersiella system med R32 samt flera smarta cloudlösningar som kommer att förenkla underhåll och service för installatörer, fastighetsskötare och fastighetshetsägare.

Vi passade också på att fira att Panasonic funnits som företag i 100 år varav 60 år som producent av värme- och kylprodukter. Genom innovation och hållbarhet har Panasonic under 100 år kunnat erbjuda energismarta val, för såväl villor som kommersiella fastigheter. Målsättningen är att vara ett av det grönaste elektronikföretaget i världen och fortsätta bidra till samhällsutvecklingen.

På Nordbygg

Under mässan pågick flertalet aktiviteter i vår monter. Det kom föreläsare från bland annat Naturvårdsverket och Aktea Energy till vår monter för att tala om de nya F-gasförordningarna respektive Boverkets nya energikrav. De nya reglerna kommer att medföra stora förändringar i branschen och många företag kommer att påverkas på olika sätt. Men Panasonics produkter når redan idag upp till de nya direktiven.

Det blev föreläsningar av VIP Energy och svensk dataförvaltning, som framförallt riktar sig mot husbyggare, konsulter och installatörer. De talade om sina program för beräkningar samt projekt. I vilka Panasonic i båda fallen finns med sedan en tid tillbaka.
Läs mer om Panasonic Heating & Cooling på https://www.aircon.panasonic.eu/SE_sv/

 

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]
Panasonic