ANNONS
Nytt nummer av Hållbart Byggande

Nytt nummer av Hållbart Byggande

annons
ANNONS

Nu har ett färskt nummer av Hållbart Byggande kommit ut! Vi intervjuar bland annat Monica von Schmalensee som berättar om sin passion för arkitektur.

I detta nummer berättar vi om Helsingborg som har arbetat framgångsrikt över blocken och vävt samma miljö och folkhälsa för ett bredare grepp om hållbarhet.

Det lokala arbetet är en viktig faktor för hållbar stadsutveckling, liksom satsning på forskning och kunskap. Det menar Monica von Schmalensee, ordförande i Rådet för hållbara städer. I detta nummer berättar hon om sitt nya uppdrag men också om vikten av att arkitekter både får och tar ett större ansvar.

Vi fördjupar oss även i beräkningar av energianvändning, digitaliserad fjärrvärme och hur en gigantisk stadspark ska ge nytt liv åt Colombias näst största stad.

Prenumerera på Hållbart Byggande

 

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.