Nyréns startar ljusavdelning

Nyréns startar ljusavdelning

ANNONS

Annons

Efter ett långvarigt samarbete mellan Nyréns Arkitektkontor och ljusdesignern Nicolas Philip startas nu Nyréns Ljus. Tanken är att beställare ska kunna erbjudas ett större helhetsgrepp inom belysning.

Nicolas Philip är i grunden utbildad till fysiker och har jobbat i fem år som teknisk projektledare. Därefter utbildade han sig till ljusdesigner MSc vid KTH. Nicolas kommer närmast från ÅF Lighting och innan dess Black Ljusdesign. De senaste åren har han jobbat med bland annat Kalvhagen och Inre Hamnen i Norrköping, Slottsskogsvallen i Göteborg och Kiruna stadsomvandling.

– Nyréns och jag har jobbat tillsammans i många uppdrag och har haft ett lyckat och roligt samarbete. Jag ser fram mot att driva den nya avdelningen och att stötta arkitekter, inrednings- och landskapsarkitekter med ljus i alla typer av projekt och i projektens olika skeden, berättar Nicolas Philip, ljusdesigner på Nyréns.

– Hos Nyréns samlas många kompetenser under ett och samma tak. Vi är glada att genom Nyréns Ljus kunna erbjuda professionell ljusdesign i både egna uppdrag och åt fastighetsaktörer, kommuner och andra arkitektkontor, säger Ulrika Bergström, VD på Nyréns.

 

Nicolas Philip, ljusdesigner Nyréns Arkitektkontor. Foto: Andreu Taberner, Nyréns Arkitektkontor

ANNONS

Annons

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.