Ny investering i Office Recycling

Ny investering i Office Recycling

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

AGV Invest går in som delägare i Office Recycling som erbjuder fossilfri återvinning och avfallshantering. Tack vare investeringen är AGV Invest första investeringsbolag fullinvesterad och genomfört sin plan om att placera de drygt 50 MSEK som tagits in.

Office Recycling kommer i närtid lansera en ny digital avfallshanteringslösning som ska driva den digitala transformationen inom avfallshantering i fastigheter framåt. Med sitt stora miljöfokus ser AGV stora synnergier i att bidra till att den nya digitala lösningen når den kommersiella fastighetsbranschen som återkommande samlas hos AGV för att utvärdera nya tekniklösningar.

Inleder spännande resa

– Ett mycket spännande bolag med starkt entreprenörsdriv. Nu går man in i ett nytt skifte och moderniserar avfallshanteringen i fastighetsbranschen med ny teknik. Vilket rimmar väl med AGV:s värdeord, säger Felix Sandquist, AGV Invest.

– Office Recycling är glada att tillkännage inledningen av en banbrytande resa för att leda samhället mot en mer hållbar framtid. Vår mission är att övergå från en linjär till en cirkulär ekonomi, där vi omvandlar allt avfall till nya produkter. Genom våra innovativa tekniska lösningar strävar vi efter att förädla materialflöden och erbjuda fastighetsbolag de verktyg de behöver för att uppnå sina hållbarhetsmål effektivt.

I denna strävan är vi stolta över att samarbeta med AGV, som visat sig vara en idealisk partner. Tillsammans siktar vi på att etablera en ny internationell digital standard för avfallshantering inom fastighetssektorn. Vårt gemensamma arbete kommer att bidra till en renare och mer hållbar värld, där avfall blir en resurs istället för en belastning, säger Dino Eklöf, Office Recycling.

Stort intresse

– Vi är glada för att ha fått chansen att tillsammans med Dino och Roosgruppen få chansen att få investera i Office Recycling. Att ha fått möjligheten att investera i Office Recycling är ett kvitto på att AGV och vårt ekosystem skapar stora värden för våra investerare och portföljbolag. Vi är motiverade att börja arbeta med ledningsgruppen och hjälpa bolaget med sin digitala utvecklingsresa, säger Omid Noghabai, AGV Invest.

– Jag har haft möjlighet att följa både Dino och Omid på varsitt håll under en längre tid och ser att det finns många synergier mellan de plattformar som de båda skapat och ser fram emot att bidra till styrelsearbetet i Office Recycling som representant för AGV Invest, säger Paul Källenius.

I och med att AGV Invest första investeringsbolag är fullinvesterad kommer AGV Invest öppna upp för nya investerare och investeringsmöjligheter under Q1 2024. Vi ser ett stort intresse att digitalisera fastighetsbranschen och tidigare analoga processer.

Sponsrat innehåll från Fristads
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.