Ny brf i Kristinehamn med unikt erbjudande om 24 månaders avgiftsfrihet

Ny brf i Kristinehamn med unikt erbjudande om 24 månaders avgiftsfrihet

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

När de flexibelt utformade och väl genomtänkta husen på 87-110 kvm kommer att uppföras i Presterud, Kristinehamn är det hållbarhet som står i fokus. Man satsar på stora ljusinsläpp och egna altaner på baksidorna. Här kan man välja mellan hus med 3 till 5 rum.

– Det finns ett stort behov av bostäder i den här regionen. För att kickstarta projektet med byggstart inom kort, väljer vi att bjuda de boende på månadsavgiften de första två åren. Det känns väldigt kul och nydanande att kunna ge ett sånt här erbjudande, säger Anna Bjerke för Svensk Husproduktion Projekt AB.

Annons

Gemensamhet och egen bad- och båtbrygga

Husen kommer att förläggas i 3 längor med både enplans- och tvåplanshus. Mellan längorna byggs även ett gemensamt växthus, placerat i närhet till lekplats. Husen byggs med separata förråd och egen bilplats. Utöver det kommer föreningen även att ha egen bad- och båtbrygga, samt härlig sandstrand, endast ett stenkast bort.

– Trots den nedgång som skett i bostadsbranschen under det senaste året, och den oro som många känt inför att köpa hus, är vi övertygade om att det nu vänder och fler väljer att köpa hus, fortsätter Anna Bjerke. Kristinehamn behöver bostäder, och här erbjuds riktigt fina hus, med möjlighet till gemenskap, enkla fritidsaktiviteter samt närhet till kultur, skola och service.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.