Ny branschorganisation för cellulosaisolering

Ny branschorganisation för cellulosaisolering

ANNONS

Annons

En rad företag som marknadsför cellulosabaserade isoleringsprodukter, däribland Svenska Termoträ och iCell, har gått samman i en branschförening under namnet Svensk Isolering.

Även ISOCELL och Thermofloc är medlemmar. Syftet med branschorganisationen är att lyfta fram att det också finns träbaserade isoleringsprodukter och att informera och driva frågor av branschgemensam karaktär för att öka kunskapen om cellulosabaserade isoleringsmaterial.

“Med föreningen vill vi ge ge en nyanserad bild kring isolering av bostäder, i syfte att driva branschen i en mer hållbar riktning. Vi arbetar för att sprida förståelse kring diffusionsöppet byggande och cellulosaisoleringens fördelar. Främst vänder vi oss till beslutsfattare inom byggbranschen, myndigheter och fackförbund, men även som remissinstans med kunskap kring cellulosaisolering,” skriver Svensk Isolering i ett pressmeddelande.

Isoleringsskiva från iCell

Sponsrat innehåll från Cembrit

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.