Naturstensaktör i historiskt avtal med Peab

Naturstensaktör i historiskt avtal med Peab

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Naturstensaktören Zurface har fått ett historiskt stort ramavtal med byggbolaget Peab. Zurface är en av tre aktörer som nu blir en utvald leverantör av natursten till Peab.

– Det här är mycket roligt och vårt största ramavtal.Det är en fjäder i hatten för oss att Peab vänder sig till oss. Vi har de senaste åren märkt av ett trendbrott när det gäller natursten som blir allt vanligare förekommande både i projekt hos landets kommuner men också bland de större bygg- och anläggningsföretagen, säger Eric Waxin, vd och partner i Zurface.

Annons

Peab är sedan tidigare kund hos Zurface och har de senaste åren beställt natursten till sina olika projekt runt om i landet. Nu blir samarbetet mera formaliserat i och med att Zurface blir en utvald leverantör. Ramavtalet med Peab sträcker sig över 1 år och inbegriper beställningar från Peabs affärsområden anläggning, bygg och industri (Peab Asfalt).

– Vi har tidigare köpt en del natursten av Zurface och har nu utsett Zurface till en av tre huvudleverantörer till oss och våra olika projekt, säger Maria Lideflo, kategorichef för natursten på PEAB.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.