Hissbolag tar plats på A-lista för hållbara företag

Hissbolag tar plats på A-lista för hållbara företag

ANNONS

Annons

KONE har tilldelats en plats på Carbon Disclosure Projects (CDP) prestigefyllda A-lista som ett av världens mest hållbara företag.

Organisationen använder en djupgående och oberoende metod för att bedöma företag och ge betyg från A till D- baserat på omfattningen av rapportering, medvetenhet om – och hantering av – miljörisker samt hur ambitiösa och meningsfulla företagens hållbarhetsmål är. Hissbolaget uppmärksammas för arbetet med att sänka verksamhetens utsläpp, hantera klimatrisker och arbeta för en ekonomi med låga koldioxidutsläpp.

— Vi är stolta över att ha fått den fina utmärkelsen av CDP. För oss är hållbarhet viktigare än någonsin, och de utmaningar vi möter idag driver både efterfrågan och åtgärder för koldioxidneutralitet från företag, städer och länder. En hållbar urbanisering som gynnar klimatet bör vi alla sträva efter och det råder ingen tvekan om att klimatvänliga affärer skapar en stor möjlighet för oss och våra kunder, säger Kurt Horn, vd KONE Skandinavien.

ANNONS

Annons

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.