Han blir ny hållbarhetschef på LINK arkitektur

Han blir ny hållbarhetschef på LINK arkitektur

annons

LINK arkitektur rekryterar Per Olsson till tjänsten som bolagets nya hållbarhetschef. Per Olsson har de senaste 20 åren arbetat på Skanska med social och ekologisk hållbarhet utifrån en tydlig affärsnytta för både projekt och kunder.

På LINK arkitektur får Per rollen som hållbarhetschef och kommer att ansvara för såväl internt som externt hållbarhetsarbete. Med utgångspunkt i Malmö, men med hela Sverige som sin spelplan, kommer Per att axla det strategiska hållbarhetsarbetet i nära samarbete med de lokalt hållbarhetsansvariga.

– Ekologisk och social hållbarhet är kärnfrågor på de flesta företag idag, men inget av det är möjligt om inte den ekonomiska aspekten tillgodoses. Därför drivs jag av förståelsen för hur hållbarhet kan bidra till kommersiella värden för kunden och övriga intressenter. Det hoppas jag kunna vara med och utveckla vidare på LINK arkitektur, säger Per Olsson.

– Pers gedigna erfarenhet inom hållbarhet och affärsutveckling är en viktig kombination i det fortsatta arbetet med att utveckla vårt hållbarhetserbjudande till våra kunder. Jag ser fram emot hur vi kan dra nytta av hans kompetens och lyfta hållbarhetsaspekten i våra projekt ännu mer, säger John Lydholm, vd LINK arkitektur.

Per tillträder den 27:e maj med placering i Malmö.

annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar

Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla sorters påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.