Fyra av Sveriges främsta arkitekter står bakom dessa helt unika bostäder i Lund!

Ett av de fanastiska, helt platsbyggda köken. Rendering: Stjernplan

Fyra av Sveriges främsta arkitekter står bakom dessa helt unika bostäder i Lund!

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Bo på bästa läge i Lund – i nybyggda Townhouses som alla är helt unika i sitt slag!

Fyra av Sveriges mest namnkunniga arkitekter står bakom arkitekturen och i Brf Pristagarna har inget lämnats åt slumpen, varenda liten detalj i husen är noga genomtänkt. Varje townhouse har privat trädgårdsdel och eget förråd. En del av husen är byggda med uthyrningsdel vilket ger dig som ägare en möjlig flexibel inkomst. Dubbla takhöjder och härliga takterrasser imponerar – här vill man bo!

JONAS LINDVALL
Är sedan många år tillbaka en av Sveriges tydligaste och mest framgångsrika aktörer inom möbelformgivning, inredningsarkitektur och arkitektur. Med ett klart och lågmält uttryck i sina arbeten har han sagts förespråka tidlöshet,
enkelhet och elegans i kombination med poetiska kvaliteter.

ELDING OSCARSON
Drivs sedan starten 2007 med utgångspunkt i grundarnas gedigna erfarenheter från Sverige och Japan. Från detta ursprung har kontoret gradvis format en egen plats i svensk arkitektur, där hela kedjan från metod och vision till detalj och genomförande är tydlig och stark.

Annons

JOHANNES NORLANDER
Johannes Norlander Arkitektur AB är ett ungt och progressivt arkitektkontor. Firman grundades 2004 och kontoret ligger i Stockholm. Johannes Norlander är en välkänd arkitekt på den europeiska scenen, han föreläser ofta vid tekniska fakulteter runt om i Europa och bjuds ofta in till internationella utställningar.

JOHN ROBERT NILSSON
Uppvuxen i Lund, startade sin arkitektverksamhet i Stockholm 1995. Kontoret kom tidigt att uppmärksammas för sin utformning av rum för konst, såsom konsthallar, gallerier, ateljéer, utställningar och auktionshus.

NYBYGGDA BOSTADSRÄTTER MED RÄNTEGARANTI
Stjernplan, som står bakom bostäderna, erbjuder en räntegaranti som innebär att räntehöjningar inte påverkar din månadsavgift. Med garantin garanterar bostadsrättsföreningen – under de tre första åren – skillnaden mellan den aktuella räntan och den ränta som anges för föreningens lån i kostnadskalkylen/ekonomiska planen.

NYCKELFAKTA:
Pris: Från 8 300 000 kr
Avgift: 6 869 kr/mån
Storlekar: 138-195 kvm
Antal våningar: 3-4
Bostadstyp: Bostadsrätter
Parkering: 13st i närbeläget parkeringshus
Övrigt: Varje townhouse har privat trädgårdsdel och eget förråd. En del av husen är byggda med uthyrningsdel vilket ger dig som ägare en möjlig flexibel inkomst.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.