ANNONS
FOJAB varslar i Malmö och Helsingborg
Foto Dancing cameras

FOJAB varslar i Malmö och Helsingborg

annons
ANNONS

FOJAB lagt ett varsel på kontoren i Malmö och Helsingborg med anledning av den pågående Coronakrisen och oförutsägbara förändringar framöver, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Åtgärden genomförs för att hantera ett nytt läge och för att företaget skall kunna gå stärkta ur krisen, menar FOJAB.

– Det är en tung dag för oss alla på FOJAB men det var oundvikligt givet det uppkomna läget. Tillsammans med våra beställare fortsätter vi självklart jobba och leverera i våra projekt. Efter krisen vill vi fortsätta bidra med vår kompetens till alla de behov som kommer finnas i samhället, säger Daniel Nord, VD på FOJAB.

Hur många på FOJAB som berörs av varslet är oklart. Fackliga förhandlingar inleds på företaget som kommer att fastställa vilka uppsägningar som måste ske och vilka möjligheter till korttidspermitteringar som kan bli aktuella.

 

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.

PROVA HÅLLBART BYGGANDE UTAN KOSTNAD

FULL TILLGÅNG TILL ALLT INNEHÅLL

Nu vill vi erbjuda dig att prova på hela vårt innehåll. Genom Hållbart Byggande får du uteslutande kvalitetsjournalistik och en heltäckande bevakning av bygg- och fastighetssektorn – alltid med ett hållbarhetsperspektiv. Nyheter, aktuella projekt, intervjuer, fördjupningar, analyser, branschtrender, karriär och mycket mer.

2 månader gratis. Avsluta när du vill.