ETT LYSANDE SAMARBETE – Beckhoff och TREBOR har inlett ett samarbete inom belysningsautomation

ETT LYSANDE SAMARBETE – Beckhoff och TREBOR har inlett ett samarbete inom belysningsautomation

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Ett samarbete mellan Beckhoff som är en av Europas största leverantörer inom automations-hårdvara och TREBOR, en stor leverantör av mjukvara inom fastighetsautomation har inletts. Detta för att kunna samverka för framtidens belysningslösningar.

Beckhoff och TREBOR har inlett ett samarbete inom belysningsautomation. Beckhoffs del i detta är skalbar hårdvara i PLC och DALI-moduler samt distri- buerade system. TREBOR’s del är mjukvaran TREBOR DALI Visualizer. Beckhoffs skalbara automationslösningar ligger helt i linje med TREBOR’s innovativa lös- ning för belysningsautomation.

Samarbetet kommer utmana belysningsbranschen som idag består av ett fåtal leverantörer. Båda bolagen kommer från automations-branschen och kommer med detta samarbete driva på för innovativa lösningar inom belysningsautoma- tion.

Med Beckhoffs gedigna kunskap inom öppna hårdvarulösningar och TREBOR’s långa erfarenhet av belysnings-lösningar kommer detta bli ett samarbete för framtiden. Samarbetet utgår från Beckhoffs hårdvara och TREBOR levererar TREBOR DALI Visualizer för att användas i Beckhoffs hårdvara.

Sponsrat innehåll från Bauroc
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.