De är finalisterna i Årets byggkvinna

De är finalisterna i Årets byggkvinna

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Juryn har nu beslutat om vilka nio finalister som går till final i Årets byggkvinna 2022. Nytt för i år är att priset har tre priskategorier.

Finalisterna har valts ut baserat på 140 inskickade nomineringar. Finalisterna i Årets byggkvinna 2022 är indelade i tre kategorier: Årets byggkvinna, Årets mest inspirerande resa och Årets byggföretag.

Annons

Malin Söderson, vd, Iskad – Industri & Skadesanering, Angelica Petersson, murare, Calmarsunds Mur & Fasad och Christina Gustafsson, platschef, Peab, tävlar i kategorin Årets byggkvinna. Shakrin Ahmed, projektledare och BIM-samordnare, AFRY, Sarah Vargblomma, listmontör, Truppmontage AB, och Sonja Högvall, Projektchef, NCC, är nominerade i kategorin Årets mest inspirerande resa. TL BYGG, Dryft och Projektlaget är de tre bolag som kan bli Årets byggföretag.

Vinnarna utses av juryn och presenteras på ett digitalt event den 5 maj. Utmärkelsen Årets byggkvinna lanserades 2021. Priset är ett samarbete mellan Byggföretagen och medgrundaren Sandra Mobaraki, även kallad Byggsandra. Syftet med Årets byggkvinna är att lyfta fram kvinnliga förebilder och företag som strategiskt arbetar med att på sikt få fler kvinnor att söka sig till bygg- och anläggningsbranschen.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.