Christina Kazeem blir ny vd för svenska LINK Arkitektur

Foto: Jenny Hammar

Christina Kazeem blir ny vd för svenska LINK Arkitektur

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

LINK Arkitektur rekryterar Christina Kazeem, tidigare vid för Ettelva Arkitekter, som ny vd för verksamheten i Sverige.

Organisationen riggas nu för att kunna leda processerna från tidiga skeden till färdigt projekt, med ambition att vara branschledande inom hållbara och värdeskapande projekt. Insatsen ska stärkas i tidiga skeden och positionen i den privata marknaden ska befästas. Den övergripande ambitionen för den kommande femårsperioden är att bana väg för framåtblickande arkitektur och en aktiv roll i den gröna omställningen.

Stärka konkurrenskraften

Christina Kazeem har rekryterats som ny vd för att leda satsningen. Kazeem är utbildad civilingenjör från KTH och kommer senast från en tjänst som vd på Ettelva Arkitekter. Hon har lång erfarenhet av ledarskap både från fastighetsutvecklingssidan och arkitektsidan, bland annat från Castellum och nu senast från Ettelva Arkitekter.

– Jag är väldigt glad över att Christina har tackat ja till uppdraget. Hon har starka kvaliteter och lång erfarenhet. Jag är övertygad om att vi får en solid och handlingskraftig ledning i Sverige. Vi ska med detta grepp stärka vår konkurrenskraft och möta utvecklingen i branschen med en framåtblickande strategi, säger koncernchef Kirsten Anker-Sørensen.

– LINK Arkitektur är ett starkt varumärke kända för att ligga långt fram i digital utveckling och hållbarhet. De har genom åren samarbetat med några av Sveriges främsta kunder och medarbetare. Jag är stolt och förväntansfull över att få vara en del av LINKs utveckling framåt, i Sverige och i Norden. Vi har en viktig roll i samhällsbygget och många spännande projekt framför oss, säger Christina Kazeem.

Sponsrat innehåll från Fristads
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.