ANNONS
Castellum vinner priset Leadership in Sustainability

Castellum vinner priset Leadership in Sustainability

annons
ANNONS

Fastighetsbolaget Castellum har tagit emot World Green Building Councils europeiska ledarskapspris Business Leadership in Sustainability.

Priset delades ut i samband med konferensen GreenBuild Euromed i Verona. Det är WorldGBC:s europeiska nätverk som har instiftat priset för att premiera ledarskap inom hållbara byggnadsprojekt, företagsengagemang och offentlig verksamhet.

I år går ledarskapspriset till Castellum för “sitt framstående arbete med att ta hand om både hyresgäster och anställda; för sitt miljöarbete, där 20% av beståndet är certifierat enligt Miljöbyggnad, GreenBuilding eller BREEAM; och för sitt sociala hållbarhetsarbete, då man uppvisat ett kontinuerligt engagemang i att vidareutveckla områden man äger fastigheter i, en vilja att samarbeta med högskolor och universitet och en förmåga att lyfta fram unga talanger.”

– Det känns fantastiskt att i hård konkurrens få ta emot detta prestigefyllda pris, säger Henrik Saxborn, VD i Castellum AB. Castellum väljer inte mellan hållbarhet och ekonomisk tillväxt – tvärtom är hållbarhetsarbetet en förutsättning för att skapa långsiktig tillväxt. Utmärkelsen sporrar hela koncernen att fortsätta med utvecklingen av vårt hållbarhetsarbete.

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.