ByggPartner rekryterar hållbarhetschef från Veidekke

ByggPartner rekryterar hållbarhetschef från Veidekke

ANNONS

Annons

ByggPartner förstärker ledningen med David Grimheden som ska leda och utveckla koncernens hållbarhetsarbete framåt.

Entreprenadbolaget ByggPartner är inne i en expansiv fas. Bolaget har verksamhet i större delen av Mellansverige och rekryterar nu på alla nivåer för att kunna växa i linje med en framåtsträvande affärsplan. Den senaste strategiska rekryteringen är David Grimheden på posten som hållbarhetschef.

Han kommer närmast från Veidekke där han senast har varit teknik- och miljöchef samt tidigare regionchef för Veidekkes kompetenssatsning på träbyggnation.

– Under mina 20 år på Veidekke har bolaget växt enormt och det har varit en fantastisk resa. Jag lockas nu av möjligheterna att få bidra med all min kunskap i en ny utmaning där ByggPartner känns helt rätt. Företaget är inne i ett mycket spännande utvecklingsarbete som jag nu kommer kunna bidra till med min erfarenhet.

– Det är helt avgörande att hållbarhetsarbetet får genomslag i hela vår verksamhet. Jag är övertygad om att David har de bästa förutsättningar för att leda detta arbete, så vi är verkligen glada för denna topprekrytering, säger Sture Nilsson, vd för ByggPartner.

David Grimheden tillträder tjänsten som hållbarhetschef för ByggPartner den 1 februari 2022

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.