Beijer anställer koordinator inom hållbart byggande

Beijer anställer koordinator inom hållbart byggande

ANNONS

Annons

Filip Strid Larsson tar sig an den nya rollen som koordinator inom Hållbart Byggande på Beijer Byggmaterial AB.

Hans roll blir att driva bolagets projekt och initiativ inom hållbarhet. Företaget ska bland annat satsa på kunskapslyft genom utbildningar för Beijers egna medarbetare och utvecklingsprojekt inom cirkuläritet och återbruk.

Filip Strid Larsson har tidigare arbetat som operativ chef inom biografbranschen. Han har erfarenhet av projektledning och koordinering samt är utbildad inom kommunikation och digital design.

– Jag är så glad över att Filip nu är en del av Beijers Hållbarhetsteam! Med Filip på plats kan vi accelerera upp vårt hållbarhetsarbete med sikte på vårt löfte, att vara proffskundens förstahandsval för hållbart byggande. Med Filips breda kunskap om vår målgrupp kommer vi kunna spetsa våra utbildningar, erbjudande och verktyg för att göra dem lättillgängliga både internt och för våra kunder, säger Alexandra Rosenqvist, Miljö- och Hållbarhetschef på Beijer Byggmaterial AB.

 

ANNONS

Annons

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.