ANNONS
ÅWL Arkitekter rekryterar ny vd från Tengbom
Foto ÅWL Arkitekter

ÅWL Arkitekter rekryterar ny vd från Tengbom

annons
ANNONS

Cecilia Holmström har rekryterats som ny vd för ÅWL Arkitekter. Hon kommer närmast från Tengbom där hon genom åren verkat som arkitekt i såväl operativa som strategiska roller inom bostad, stadsutveckling och hållbarhet.

Cecilia Holmström har också varit en stark röst i debatten, engagerats i flera nationella och internationella projekt samt i forskning och i HSB Living Lab. Hon sitter även som ordförande i Sveriges Arkitekters hållbarhetsråd.

— Vi ser i Cecilia en engagerad och driven person som har långt gående tankar kring hur vi och branschen måste utvecklas kring arkitektens framtida roll, affären, digitalisering, och framför allt hållbarhetsfrågor. Något vi vet att våra kunder och medarbetare ser som allt viktigare. I Cecilia har vi funnit en person som kan leda oss i det arbetet och säkerställa att vi fortsätter vara ett relevant arkitektkontor, säger Sara Revström styrelseordförande på ÅWL Arkitekter.

— Jag är väldigt glad och ödmjuk inför uppdraget att som vd få förtroendet att fortsätta utveckla ÅWL tillsammans med kunder och medarbetare. Vårt samhälle och vår bransch står inför stora utmaningar, men också fantastiska möjligheter. Vi står i ett skifte där arkitektföretagen och deras kunder har en avgörande roll att spela. ÅWL har genom sin inkluderande kultur, sitt dedikerade fokus på kunskap och kvalitet och sin långsiktighet vad gäller både människor och affärer en fantastiskt bra grund att stå på för att vara en förebild i en sådan omställning, säger Cecilia Holmström.

Cecilia Holmström tillträder tjänsten i maj och ersätter Jacob Haas som efter 13 år har valt att kliva av rollen för att jobba vidare med företagets utveckling som senior affärsutvecklare.

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.