Woody Bygghandel samarbetar med iCell

Woody Bygghandel samarbetar med iCell

ANNONS

Annons

Woody Bygghandel inleder, som första bygghandelskedja i Sverige, ett samarbete med iCell som blir ny avtalspartner.

– iCell passar perfekt inom Woodys miljöprofilering och har ett intressant koncept för våra proffsbyggarkunder, säger Pontus Netinder, Produktchef på Woody Bygghandel. Cellulosaisoleringen har flera goda egenskaper, den är bland annat hygroskopisk, vilket innebär att isoleringen tar hand om fuktbalansen på ett betryggade sätt. En annan viktig faktor är materialets ljudabsorptionsförmåga gentemot traditionell isolering – allt för bättre ljuddämpning i exempelvis innerväggar, byggnaden blir helt enkelt sund och trevligare att vistas i.

Ett flertal delägare inom Woody Bygghandel är redan kunder till iCell, och under våren introduceras isoleringen successivt för samtliga delägare i kedjan, uppger Woody Bygghandel i ett pressmeddelande.

 

ANNONS

Annons

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.