ANNONS
Stockholms stad får ny fastighetsdirektör
FOTO Lieselotte Van Der Meijs

Stockholms stad får ny fastighetsdirektör

annons
ANNONS

Anders Kindberg har utsetts till ny fastighetsdirektör och chef för fastighetskontoret i Stockholms stad.

Anders Kindberg kommer närmast från SHIS bostäder, där han varit VD sedan 2016. Anders Kindberg har arbetat inom Stockholms stad i 16 år.

– Anders Kindberg har en lång erfarenhet från fastighetsbranschen och en gedigen kompetens som spänner över såväl förvaltning, som styrning och hållbar ekonomi. I ett skede där fastighetskontoret har stora utmaningar med eftersatt underhåll samtidigt som ett antal större projekt ska slutföras, så kommer denna kompetens mycket väl till pass. Jag ser fram emot att tillsammans med Anders utveckla fastighetskontorets arbete för 2020-talet, säger bostads- och fastighetsborgarrådet Dennis Wedin (M).

Anders Kindberg tillträder tjänsten som fastighetsdirektör den 2 mars 2020.

– Jag känner mig otroligt glad och ödmjuk över uppdraget. Fastighetskontoret har en unik fastighetsportfölj med strategiska fastigheter som alla är viktiga för stadens invånare och besökare. Tillsammans med fastighetskontorets många duktiga medarbetare ser jag fram emot att fortsätta förvalta och förädla dessa fastigheter på ett hållbart sätt, säger Anders Kindberg.

FOTO: Lieselotte Van Der Meijs

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.